organization


 
 
 
 

organization

Een internationale organisatie met 3.000 medewerkers loopt tegen knelpunten aan waar het gaat om afstemming en uitlijning van de volledige ICT projectenportfolio die verdeeld is over zowel een corporate deel als over een vijftal business units. Budgetten worden niet volledig benut terwijl tegelijkertijd de ICT-portfolio uitpuilt van de projecten en de beschikbare capaciteit onder grote druk staat vanwege conflicterende planningen en grote ambities en belangen.

 

HWP Consulting is gevraagd de aard en de hoeveelheid aan knelpunten in kaart te brengen en te helpen de situatie weer in een constructieve en wendbare beweging te krijgen.

 

Als P3M3 ACO (Accredited Consulting Organization) hebben wij daarbij gebruik gemaakt van de mogelijkheden van het P3M3 Maturity Model om de kwaliteiten van de huidige organisatie in kaart te brengen, deze tegen het licht te houden van de verbeterambities en de bedrijfsstrategie en hebben we begeleid bij het maken van een plan van aanpak waar het beste welke verbeteringen in welke volgorde door te voeren.

 

Om een eerste indruk te krijgen van deze P3M3 volwassenheidsscan hebben we een ‘sneak preview’ samengesteld.
Selecteer voor elk thema die stelling die het beste bij de huidige status van jouw organisatie past. Is een stelling slechts deels van toepassing, kies dan de stelling die eronder staat. Jouw scan wordt vervolgens weergegeven in een spindiagram.

 
 
 

info@hwpconsulting.nl

|