Hajati Wieferink

Na 17 jaar managementervaring binnen de zakelijke dienstverlening en het vakgebied projectmanagement richtte zij in 2010 samen met Bert ‘Hedeman Consulting’ op. Als partner is zij het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en voor het groeiende internationale netwerk aan trainers, consultants en interim project-, programma- en portfoliomanagers.

Hajati is een bruggenbouwer, communiceert met humor en brengt partijen bij elkaar. Hajati begeleidt verbetervraagstukken vanuit simultane belangenbehartiging en betrekt partijen op een open en oprechte manier waarbij ze oog houdt voor de spelregels en consequenties van te nemen beslissingen.

Het jarenlang bouwen aan organisaties en aansturen en ontwikkelen van hoogopgeleide professionals vertaalt zij binnen Hedeman Consulting in maatwerktrajecten op het gebied van loopbaan- en competentieontwikkeling (opleiding en training, 360° feedback analyses en coaching), professionalisering (w.o. volwassenheidsmetingen) en het bemiddelen van een groot netwerk van goed gekwalificeerde interim capaciteit.

Neem contact op met Hajati Wieferink: h.wieferink@hedemanconsulting.com